Erikoishoidot, laitehoidot ja hampaiden valkaisu Kempeleessä

Kaipaatko jotakin uutta ja innovatiivista ihonhoitoosi? Kauneushoitola Satumai tarjoaa asiakkailleen paitsi perinteisiä hoitoja myös edistyksellisiä erikoishoitoja sekä tuloksekkaita laitehoitoja, hemmottelua ja rentoutumista unohtamatta! Hampaiden valkaisu sekä 3D-pigmentoinnit kuuluvat myös palveluihimme. Seuraamme aktiivisesti kauneudenhoitoalan uusimpia trendejä pitäen ammattitaitomme huipputasolla. Hoitolamme sijaitsee Kempeleessä, mutta meille kannattaa tulla vaikka Oulusta asti!

Tältä sivulta löydät suosituimpia ja uusimpia erikoishoitojamme. Kaikki hoitomme sekä lisätietoja löydät hinnastosta.
 

Lymfa boots -paineluterapiahoito

Laitehoito jossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Saapaiden ilmataskut täyttyvät ilmalla, jolloin paine hieroo lihaksia ja parantaa nestekiertoa.
Hoito kestää 15-30 minuuttia ja sitä suositellaan sarjana 1-2 kertaa viikossa 4-10 viikon ajan.
- Syvähierontaa jaloille: esim. urheilijat, seisomatyötä tekevät ja jalkojen turvotukseen
- Edistää verenkiertoa ja nestekiertoa 
- Selluliitin hoitoon
 

Skinfactor antiaging laitehoito

Näkyvät, tehokkaat ja perusteelliset tulokset Dermia Solution teknologialla.
1.Poly abrasio: kuorii mekiinisesti mutta hellästi ihoa. Pyörivä steriili hoitopään liike hioo ihon pintaa ja stimuloi mikroverenkiertoa.
2.Micro activation mikroneulaus aktivoi ihon ylimpiä kerroksia ilman kipua. Tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ja aktivoi epidermiksen toimintaa.
3.Medical mikroneulaus uudistaa ihoa pitkäaikaisesti ja hoitaa erilaisia onglmia. Patentoitu neulauspää. Käsittelyn aikana ihoon avautuu 25 000 mikrokanavaa, jotka stimuloi ihon omaa uudistumisprosessia. Hoito aktivoi kantasolujen toimintaa ja stimuloi kollageeni-, elastiinisäikeiden vahvistumista. Hoidossa pystytään säätämään neulan pituutta ihon ongelman mukaan.

Zoner – kiinteyttävä laitehoito

Zoner on uusi laitehoito, jolla voidaan erittäin tehokkaasti kiinteyttä veltostuneita kasvonpiirteitä sekä vartalon eri ongelmakohtia kuten dekolteeta, käsivarsia, vatsaa ja reisiä. Zonerissa käytetään edistyksellistä 3-in-1 -teknologiaa, jonka yhteisvaikutus ehkäisee ihon veltostumista, stimuloi kollageenintuotantoa, vähentää ikääntymisen merkkejä ja vahvistaa kasvojen ja vartalon lihasjäntevyyttä pitkäkestoisesti. Lue lisää esitteestä!

Kulmakarvojen 3D-pigmentointi
1. kerta 250€ 2. kerta 100€ 3. kerta 80€

 Luonnollisen näköiset kulmakarvat, jossa ihoon piirretään karvamaista pigmentointia erikoisterällä. 3D-pigmentointi on kivuton toimenpide puudutuksen ansiosta. Väreinä käytetään turvallisia mineraalivärejä ja tulos kestää ihosta riippuen 1-3 vuotta.

Sähköneulaus hoito 140€

Laitteen ansiosta saamme säädettyä neulojen pituuden sopivaksi erilaisiin ihon ongelmiin. Hoidolla vaikutetaan ihon omaan kollageenin muodostumiseen. Hoito kiinteyttää, silottaa ja häivyttää arpia tehokkaasti.
Hoitoa tehdään kerran kuukaudessa ihon kunnosta riippuen sarjahoitona 2- 6 kertaa.
Hoitoon voidaan yhdistää myös tehokkaat BiodrogaMD happohoidot(esim. rasvaiselle iholle, pigmenttiläiskille ja anti-age hoito), jolloin yhteishinta hoidoille on 170€ kerta.

Suosittele meitä

BiodrogaMD-happokuorinta 75€

Erikoishoito pienentää ihohuokoisia ja epätasaisuutta, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä vähentää rasvaisuutta ja näppylöitä. Hoidon ansiosta ihon uusiutuminen paranee ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin. 

Ditelle-laitehoidot kasvoille ja vartalolle

Lihasaktivaatiohoidot tehoavat veltostuneeseen kudokseen ja lihasten kiinteytykseen. Ultraäänihoito tehdään kasvoille ja vartalolle tehostamaan ihon toimintoja ja aineiden imeytymistä.

Lihasstimulaatio-kiinteytys vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Stimulaatiovirralla hoidetaan esim. silmäpusseja ja kiinteytetään ihoa.

Kysy lisää, niin suunnitellaan sinulle sopivin hoito!

Hampaiden valkaisu 99€

Tzana-hampaidenvalkaisulla saadaan aikaan 2-8 asteen vaaleneminen.

Valkaisugeelin aktiivinen aineosa on sodium bicarbonate, joka aktivoidaan LED- valon avulla. Menetelmällä vaalennetaan kiilteen ja hammasluun tummentumia. Tuotteet eivät aiheuta ienärsytyksiä ja käsittely ei vaikuta paikkamateriaaleihin eikä laminaatteihin. Tulokset vaihtelevat värjääntymisen luonteen ja laajuuden sekä hampaiden tiheyden ja rakenteen mukaan. Hampaiden valkaisun jälkeen on hyvä käyttää valkaisua ylläpitäviä tuotteita, kuten esim. valkaisukynää tai vaahtopesua. Lue lisää esitteestä!

Varaa aika

Varaa aikasi näppärästi netistä! Nettiajanvaraus on auki 24/7, eli voit tehdä varauksen juuri silloin kuin sinulle sopii.