Uusimmat kauneushoidot ja ajankohtaiset uutiset

Tälle sivulle olemme koonneet uusimpia tuulia hoitolastamme sekä muita ajankohtaisia asioita. Kauneushoitola Satumai palvelee sinua Kempeleessä, Oulun kupeessa – toivotamme kaikenikäiset asiakkaat tervetulleeksi rentoutumaan hoitolaamme!
Toinen toimipisteemme Satumai kauneushoitola Liminka  on avattu lokakuun alussa 2018, Lakeustalon alakertaan.

Suosittele meitä

Ajankohtaista

Uutta Limingan toimipisteessä: Caretec RF-Cryo hoito!

30.8.2019
Satu Aikio

Liminkaan saatiin lisää hoitopalveluita. Caretec RF-Cryo hyödyntää nykyaikaista radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti ihoa elvyttävänä hoitona kasvoille ja vartalolle. Tehokas ihoa kiinteyttävä... Lue lisää »

LCN Palsma hoidon tuloksia

9.1.2019
Satu Aikio

Satumaihin saatiin elokuun alussa 2018 tehokas erikoishoitolaite LCN PLasma. Laitteella voidaan hoitaa velttoa ihoa, maksaläiskiä ja arpia niin vartalolla kuin kasvoilla. Olen päässyt tekemään hoitoja mukavasti erilaisille ihoille... Lue lisää »

Skin Factor DM Mikroneuleus

9.1.2019
Satu Aikio

Dermia Medical  (DM) hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti ja turvallisesti. DM-hoitopää on 100% hygieeninen ja steriili. Hoitopään nanoteräsneuloja voidaan säätää hoidon aikana 0,6mm-1.2mm välillä ihon paksuudesta ja... Lue lisää »

Satumai on avannut toisen toimipisteen Liminkaan

14.11.2018
Satu Aikio

Satumai kauneushoitola Liminka toimipiste on vihdoin saatu avattua. Puhelinnumero hoitolaan 044 2433 668 Hoitola sijaitsee Lakeustalon alakerrassa,  jonne on esteetön kulku Lakeustalon takapuolelta, jossa myös parkkipaikat... Lue lisää »

Kempeleen vuoden yrittäjäpalkinto

11.12.2017
Satu

Kauneushoitola Satumai, Satu Aikio sai Kempeleen Yrittäjien 2017 Yrittäjäpalkinnon. Omistaja Satu Aikio on toiminut Kosmetologina jo vuodesta 1996 lähtien. Työntekijänä hän on ollut kahdessa eri yrityksessä. Yrittäjäksi hän alkoi vuonna... Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Satumaissa aloitti elokuussa kosmetologi Miia Hänninen. Miialla on vahva asikaspalvelu ja hoito tausta. Hän on ollut lähihoitajan töissä ja halusi kouluttautua myös kosmetologiksi. Hän nauttii hoitojen tekemisestä ja kosmetologin työ on juuri sitä mitä hän on ajatellutkin. Monipuolista asiakkaiden hoitamista:) Tervetuloa hoitoihin.

Uutta ihon hoidossa. HIFU - laite ihon kiinteytykseen ilman kirurgiaa. Kun haluat kiinteyttää ja elvyttää veltostunutta ihoa kasvoilla tai vartalolla.

Hoitolassa aloitti Helmikuussa koulutettu hieroja Kaisu Luukkonen. Hänellä on viiden vuoden kokemus hieronnoista. Kun haluat sinulle räätälöidyn hoidon, jossa keskitytään sinun ongelmakohtiin kannattaa varata aika Kaisun hoitaviin käsiin. 

Satumaista on mahdollista saada lisäpalveluna Jaana Suutarin erikoispalveluita. Hän on  Sairaanhoitaja, Kosmetologi, PT
Hän tekee Juvederm täyteainehoitoja, suunnittelee juuri sinun elämäntilanteeseen sopivan liikuntasuunnitelman ja ruokavalion.

Ihonhoito

 HIFU eli High Intensity Focused Ultrasound hoidolla kiinteytetään kohdennetusti lihaksia ja velttoa ihoa. Hoidossa pystytään tarkasti vaikuttamaan ihossa suuritaajuisella ultraäänienergialla kolmeen eri syvyyteen.
Roikkuvat posket ja leukalinja. Otsa tai silmänympärys juonteet. Löysä kaulan iho tai ryppyinen Decolte alue. Käsivarret "allit" tai vatsan iho.

  LCN Plasma kiinteyttää velton ihon ylä-ja alaluomelta ja myös muilta kasvojen ja vartalon ongelma alueilta.
 Sähköneulaus auttaa korjaamaan solujen kuntoa, kiinteyttää ihoa ja poistaa acnearpia.
Hemmottelu kasvohoidot ja vartalohoidot pitkillä ihanilla hieronnoilla hoitaa ja rentouttaa koko kehon.
 Timanttihionta sopii kirkastamaan ja uudistamaan ihon pintaa, jolloin myös tehoaineet pääsevät imeytymään paremmin.
Kannattaa päivittää omalle iholle sopivat ihon hoitotuotteet asiantuntijan avulla, jokaisen vuoden ajan mukaan(4 kertaa vuodessa).
 Vartalohoidot: meidän valikoimasta löytyy esimerkiksi Kavitaatio hoito, jolla vähennetään rasvaa kudoksesta. Zoner ihon kiinteytys vatsan ja käsivarsien kiinteytykseen. Lymfaboots paineluterapia hoito turvotukseen jaloissa ja aineenvaihdunnan nopeuttamiseen.

Lahjakortit 

Mietitkö mitä ostaisit lahjaksi rakkaallesi, vaimolle tai puolisolle, isälle,isoisälle,äidille,isoäidille tai mummolle. Henkilökohtainen lahjakortti hoitoihin on ihana saada ja antaa :)

Meiltä saat erilaisia lahjakortteja juhlaan, joko tietylle summalle tai haluamaasi hoitoon.
Aina tarpeellinen jalkahoito ja hemmottelujalkahoito.
Monenlaisia kasvohoitoja, tehokkaista laitehoidoista rentouttaviin kasvohoitoihin.
Vartalohieronnat esim. talvella kuumakivihieronta kokovartalolle on ihanan rentouttava kokemus.
Erikoisuutena hoitolassa Bambu hieronnat.
Kaikkia hoitoja saa lahjaksi ja erilaisia tuotepaketta löydät hoitolastamme.

Varaa aika
Kempeleen toimipiste

Varaa aikasi näppärästi netistä! Nettiajanvaraus on auki 24/7, eli voit tehdä varauksen juuri silloin kuin sinulle sopii.

Varaa aika
Limingan toimipiste

Uusimmat aiheet

Uutta Limingan toimipisteessä: Caretec RF-Cryo hoito!

30.8.2019
Liminkaan saatiin lisää hoitopalveluita. Caretec RF-Cryo hyödyntää nykyaikaista radiotaajuusenergiaa sekä magnettipulsseja turvallisesti ja erittäin tehokkaasti ihoa elvyttävänä hoitona kasvoille ja vartalolle. Tehokas ihoa kiinteyttävä... Lue lisää »