Suosittele meitä

Skin Factor DM Mikroneuleus

9.1.2019
Satu Aikio

Dermia Medical  (DM) hidastaa ihon ikääntymisprosessia luonnollisesti ja turvallisesti.
DM-hoitopää on 100% hygieeninen ja steriili. Hoitopään nanoteräsneuloja voidaan säätää hoidon aikana 0,6mm-1.2mm välillä ihon paksuudesta ja ongelmista riippuen.
Hoitomuoto on lähes kivuton ja hoito tehdään ilman puudutusta ja paranemisaika on erittäin lyhyt.
Hoitoa suositellaan:
- Ihon nuorentamiseeen
- Ryppyihin: Iho näyttää kiinteäämältä jo päivän jälkeen hoidosta, pienet rypyt madaltuvat. Iho muuttuu nurekkaaksi, kiinteämmäksi ja terveemmäksi.
- Aknearvet ja raskausarvet: Arpikudoksessa on heikko verenkierto ja se voi olla pehmeää tai kovaa. Mikroneulauksen aiheuttama stimulaatio saa näiden kudosten kollageenikuitujen kimput löystymään ja muotoutumaan uudelleen. Arvista tulee pienempiä ja litteämpiä sekä väriltään narmaali ihoa muistuttavaa.
- Pigmnettihäiriöt: Hoito kirkastaa ja häivyttää ruskeaa pigmenttiä.
- Hiustenlähtö: Neulauskella saadaan elvytettyä verenkiertoa päänahassa ja aktivoitua huisten kasvua.
Hoitoa tehdään sarjahoitona 3-5 kerran sarjoissa. Aikaväli on muutamasta viikkosta kuukauteen.
Hoidon aikana ihoon tulee noin 25 000 mikrokanavaa minuutissa, jotka sulkeutuvat hetken kuluttua hoidosta. Hoidolla aiheutetaan positiivinen trauma, mikä stimuloi ihon omaa paranemis- ja uusiutumisprosessia.

Varaa aika
Kempeleen toimipiste

Varaa aikasi näppärästi netistä! Nettiajanvaraus on auki 24/7, eli voit tehdä varauksen juuri silloin kuin sinulle sopii.

Varaa aika
Limingan toimipiste

Uusimmat aiheet

LCN Palsma hoidon tuloksia

9.1.2019
Satumaihin saatiin elokuun alussa 2018 tehokas erikoishoitolaite LCN PLasma. Laitteella voidaan hoitaa velttoa ihoa, maksaläiskiä ja arpia niin vartalolla kuin kasvoilla. Olen päässyt tekemään hoitoja mukavasti erilaisille ihoille... Lue lisää »