LCN Plasma hoidon tuloksia

Satumaihin saatiin elokuun alussa 2018 tehokas erikoishoitolaite LCN PLasma. Laitteella voidaan hoitaa velttoa ihoa, maksaläiskiä ja arpia niin vartalolla kuin kasvoilla.
Olen päässyt tekemään hoitoja mukavasti erilaisille ihoille. Maksaläiskät lähtevät todella hyvin jo yhdellä käsittelyllä, mutta ihoa joutuu ja täyttyy suojata auringolta hyvin tuotteilla hoidon jälkeen. Silmäluominen kohotusta olen tehnyt eniten ja samalla yleensä käsitellään ohimon "harakanvarpaat" ja kohotetaan kulmia eli käsitellään otsa-aluetta myös.
Kaulalinjan kiinteytystä ja kaulan ihon hoitoa olen myös tehnyt. Iho on tasaisempi ja kimmoisampi hoidon jälkeen. Hoitoa voidaan tehdä myös raskaus-,venymäarpiin ja venyneelle vatsan alueelle.
LCN Plasma hoidon kulku:
1. Kartoitetaan voiko hoidon tehdä asiakkaalle (haastattelu)
2. Varataan sopiva aika hoidolle
3. Hoitoa ennen iho puhdistetaan ja puudutetaan
4. Käsitellään sovitut hoitoalueet
5. Ihoa ei saa kastella muutamaan päivään, eikä käyttää mitään tuotteita iholle ja saunaa vältettävä noin viikko.
6. Ruvet kestävät iholla 5-10 päivää riippuen ihon paranemis nopeudesta ja alueen laajuudesta.
7. Iho tuntuu hoidon jälkeen kuumottavalta ja punoittaa. Hoidossa syntyy pieni rupi iholle Plasma "salaman" vaikutuksesta,joka näkyy iholla jonkin verran. Punoitus laskeutuu yleensä vuorokaudessa. Toiset alueet turpoavat seuraavana päivänä esim. silmänalue, jossa turvotusta noin 2-4 päivää.( yksilöllistä)
Iho punoittaa ja voi tuntua aralta hoidetulta alueelta viikosta jopa muutamaan kuukauteen. Laajemmat alueet yleensä kestää kauemin parantua kuin pienemmät alueet.

LCN Plasma hoito toimii ja tulokset näkyvät parhaiten noin 3 viikon kuluttua hoidosta ja iho kiinteytyy 2-3 kuukautta hoidon jälkeen.
Hoito voidaan uusia tarvittaessa noin 2-3 kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta.
Asiakkaat ovat kyselleet voiko liikkua ihmisten ilmoilla kun hoito on tehty ja pienet ruvet ovat näkyvillä. Siihen vaikuttaa varmaan paljon oma asenne. Jos itseä vaivaa se että ihmiset saavat tietää että on tehty erikoishoito niin silloin voi olla parempi viettää muutama päivä rauhassa kotosalla. Kaikkia ei kuitenkaan jäljet häiritse ja esim. kaulan ja leukalinjan peittää helposti puhtaalla huivilla niin kukaan ei huomaa mitään.