Erikoishoidot, laitehoidot ja hampaiden valkaisu Kempeleessä

Kaipaatko jotakin uutta ja innovatiivista ihonhoitoosi? Kauneushoitola Satumai tarjoaa asiakkailleen paitsi perinteisiä hoitoja myös edistyksellisiä erikoishoitoja sekä tuloksekkaita laitehoitoja, hemmottelua ja rentoutumista unohtamatta! Hampaiden valkaisu sekä 3D-pigmentoinnit ja kestopigmentoinnit kuuluvat myös palveluihimme. Seuraamme aktiivisesti kauneudenhoitoalan uusimpia trendejä pitäen ammattitaitomme huipputasolla. Hoitolamme sijaitsee Kempeleessä, mutta meille kannattaa tulla vaikka Oulusta asti!

Tältä sivulta löydät suosituimpia ja uusimpia erikoishoitojamme. Kaikki hoitomme sekä lisätietoja löydät hinnastosta.

HIFU - High Intensity Focused Ultrasound hoito tulossa huhtikuussa!

Mitä hoito on: Teknologia perustuu suuritaajuiseen kohdennettuun ultraäänienergiaan joka kohdistetaan tarkasti haluttuun kohtaan ja kolmeen eri syvyyteen ihossa.
HIFU nostaa kudoksen lämpötilaa aktivoiden kollageenia uudistumaan. Ihosta tulee kiinteämpi ja napakampi.
SMASH kudos eli lihaskalvojärjestelmä. Ikääntyessä ihokudos venyy ja heikkenee. HIFU lla pystytään vaikuttamaan lihaskalvoihin joka heti kiristää kudoksen ja tulos paranee vielä 2-3kk hoidon jälkeen.
Hoitoa voidaan tehdä 1-3 kertaa kolmen kuukauden välein. Ylläpito hoitoa suositellaan noin kerran vuodessa.
Hoito on lähes kivutos (ei käytetä puudutteita) ja voit palata heti arkirutiineihin. Ei toipumisaikaa. 
Kenelle hoito sopii:
 Yli 30 vuotiaille joka haluaa kiinteyttää velttoa ihoa.
* Roikkuvat posket ja leukalinja
* Kaulan ihon kiinteytys
* Otsan ja silmänympärys juonteet
* Käsivarret "allit"
* Vatsan iho
Miltä hoito tuntuu:
Hoito on lähes kivuton. Iholla tuntuu pistelyä, kihelmöintiä, kuumotusta ja kiristyksen tunne. Iho voi punoittaa heti hoidon jälkeen ja samana päivänä ei suositellä saunomista. Ei toipumisaikaa, saat heti meikata ja hoitaa ihoa sinulle sopivilla hoitotuotteilla.
Hoitoa EI TEHDÄ: 
* Tulehdukset
* Raskaus 
* Epilepsia
* Syöpä
* Metalli implantit hoidettavalla alueella

Asiakkaan kommentti hoidosta:"Heti ensimmäisen Hifu-hoidon jälkeen ihossa näkyi merkittävä ilmeen kohotus, sekä tunne ihon selkeästä napakoitumisesta. Tulos vain parani, kuten hoitolupaus olikin, seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Ihon on tasainen, ilme nuorekkaampi ja iho tuntuu kiinteämmältä. Tästä innostuneena kävin ottamassa myös toisen hoitokerran, joka parantaa tulosta entisestään. Voin aidosti suositella hoitoa, jos tuntuu, että kasvot kaipaa näkyvää ilmeen kirkastusta ja kohotusta. Tuntuu todellakin siltä, että lupaus joka hoidosta annettiin pitää paikkansa" Annukka 55-vuotta.

Ohessa kuvia hoidon jälkeen.


kuvannut: Riikka Tainio

Uutuus: LCN PLASMA uusin ja tehokkain menetelmä kiinteyttää ihoa - vaihtoehto plastiikkakirurgialle!

Plasman avulla pystytään kutistamaan ja kiinteyttämään ihoa. Hoitotuloksen näkee välittömästi, mutta lopullinen tulos noin 3 kk kuluttua.  Hoitoa käytetään roikkuvaan ihoon ylä- ja alaluomilla, juonteisiin silmien ja huulten ympärillä sekä otsan juonteisiin, kaulalle, roikkuvaan ihoon ja  "hamsteripusseihin" sekä nasolabiaali juonteisiin.
Hoito tehdään puudutuksessa, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä.
Hoitokohtaan muodostuu pieni rupi 3-7 päiväksi.
Paraneminen kestää noin viikon jolloin on tärkeää pitää iho kuivana eikä hoidetulle alueelle laiteta voiteita tai meikkiä!

Kenelle Ei voi tehdä:
-verenohennuslääkitys
- omega 3 käyttö lopetettva viikoa ennen hoitoa
-raskaus, imetys
-huono haavojen paraneminen
-rikkinäinen iho tai tulehdus iholla

Ohessa kuvia hoidon jälkeen.


 

Lymfa boots -paineluterapiahoito

Laitehoito jossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Saapaiden ilmataskut täyttyvät ilmalla, jolloin paine hieroo lihaksia ja parantaa nestekiertoa.
Hoito kestää 15-30 minuuttia ja sitä suositellaan sarjana 1-2 kertaa viikossa 4-10 viikon ajan.
- Syvähierontaa jaloille: esim. urheilijat, seisomatyötä tekevät ja jalkojen turvotukseen
- Edistää verenkiertoa ja nestekiertoa 
- Selluliitin hoitoon
 

Skinfactor anti-aging laitehoito

Näkyvät, tehokkaat ja perusteelliset tulokset Dermia Solution teknologialla.
1.Poly abrasio: kuorii mekiinisesti mutta hellästi ihoa. Pyörivä steriili hoitopään liike hioo ihon pintaa ja stimuloi mikroverenkiertoa.
2.Micro activation mikroneulaus aktivoi ihon ylimpiä kerroksia ilman kipua. Tehostaa hoitoaineiden imeytymistä ja aktivoi epidermiksen toimintaa.
3.Medical mikroneulaus uudistaa ihoa pitkäaikaisesti ja hoitaa erilaisia onglmia. Patentoitu neulauspää. Käsittelyn aikana ihoon avautuu 25 000 mikrokanavaa, jotka stimuloi ihon omaa uudistumisprosessia. Hoito aktivoi kantasolujen toimintaa ja stimuloi kollageeni-, elastiinisäikeiden vahvistumista. Hoidossa pystytään säätämään neulan pituutta ihon ongelman mukaan.

Zoner – kiinteyttävä laitehoito

Zoner on uusi laitehoito, jolla voidaan erittäin tehokkaasti kiinteyttä veltostuneita kasvonpiirteitä sekä vartalon eri ongelmakohtia kuten dekolteeta, käsivarsia, vatsaa ja reisiä. Zonerissa käytetään edistyksellistä 3-in-1 -teknologiaa, jonka yhteisvaikutus ehkäisee ihon veltostumista, stimuloi kollageenintuotantoa, vähentää ikääntymisen merkkejä ja vahvistaa kasvojen ja vartalon lihasjäntevyyttä pitkäkestoisesti. Lue lisää esitteestä!

Kenelle pigmentointi sopii ja mitä pitää ottaa huomioon:

Silloin kun haluat korostaa omia kulmakarvoja tai sinulta puuttuu omat kulmakarvat kokonaan. Huulen muodon korjaus ja värin parannus, Eye liner, korostaa kauniisti silmiä.
Huono näkö, et enää näe meikata tarkasti ja haluat näyttää huolitellulta.
Ennen pigmentointia älä käytä vertaohentavia tuotteita( omega, burana, verenohennus lääke kysy lupa lääkäriltä) HUOM! ihon tulee olla terve ja ehyt ennen pigmnetointia!
Kulmien pigmentointi muoto suunnitellaan yksilöllisesti sinulle sopivaksi. Ihoon piirretään ja suunnitellaan tuleva kulmien muoto. 
Paraneminen: viikossa ihon pinta uusiutuu ja rupi irtoaa, kuukaudessa myös syvemmät ihokudokset paranevat ja lopullinen väri sävy/ tummuus näkyy.
Ei kastelua, eikä voidetta 24h hoidon jälkeen! Ei saunomista, eikä uimista 7 päivään hoidon jälkeen! Hoitovoiteen käyttö   ( tarvittaessa ) erillisen ohjeen mukaan, jonka saat hoitolasta.
Toinen pigmentointi tehdään noin 4-6 viikon kuluessa ensimmäisestä kerrasta, jolloin muotoa ja sävyä voidaan vielä muuttaa haluttuun tummuuteen ja värisävyyn.

Pigmentoinnin esteitä:
raskaus tai imetys
verenohennus lääke
rikkinäinen iho/ tulehdus/ ihottuma 
Verenvuoto tauti
Voimakkaat lääkekuurit  (roacutan)
 

Kulmakarvojen 3D-pigmentointi, microbladin

 Luonnollisen näköiset kulmakarvat, jossa ihoon piirretään karvamaista pigmentointia erikoisterällä. 3D-pigmentointi on lähes kivuton toimenpide puudutuksen ansiosta. Väreinä käytetään turvallisia mineraalivärejä ja tulos kestää ihosta riippuen 1-3 vuotta.

Laitepigmentoinnit

Satumaissa kulmien ja silmänrajausten pysyvämpää meikkausta kestopigmentoinnilla. Pigmentointi pysyy ihosta riippuen 2-7 vuoteen. 
Uudella tekniikalla pystytään tekemään pehmeät puuterikulmat ja piirtämään lisä "karvoja" ihoon. Jolloin esim. arpialue saadaan väritettyä ja korjattua oman kulman muotoa.
Eyeliner suositellaan nykyään tehtäväksi myös ripsien väleihin. Silloin rajaus korostaa kauniisti silmän muotoa, eikä ole "irrallaan" ripsien yläpuolella.
Ihon pinnan paraneminen kestää noin viikon, jolloin ei saa saunoa,uida eikä voimaksta hikoilua suositella. Tarkemmat hoito-ohjeet saat hoidossa.

Sähköneulaus hoito 

Laitteen ansiosta saamme säädettyä neulojen pituuden sopivaksi erilaisiin ihon ongelmiin. Hoidolla vaikutetaan ihon omaan kollageenin muodostumiseen. Hoito kiinteyttää, silottaa ja häivyttää arpia tehokkaasti.
Hoitoa tehdään kerran kuukaudessa ihon kunnosta riippuen sarjahoitona 2- 6 kertaa.
Hoitoon voidaan yhdistää myös tehokkaat BiodrogaMD happohoidot(esim. rasvaiselle iholle, pigmenttiläiskille ja anti-age hoito)

Suosittele meitä

BiodrogaMD-happokuorinta 

Erikoishoito pienentää ihohuokoisia ja epätasaisuutta, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä vähentää rasvaisuutta ja näppylöitä. Hoidon ansiosta ihon uusiutuminen paranee ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin. 

Ditelle-laitehoidot kasvoille ja vartalolle

Lihasaktivaatiohoidot tehoavat veltostuneeseen kudokseen ja lihasten kiinteytykseen. Ultraäänihoito tehdään kasvoille ja vartalolle tehostamaan ihon toimintoja ja aineiden imeytymistä.

Lihasstimulaatio-kiinteytys vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Stimulaatiovirralla hoidetaan esim. silmäpusseja ja kiinteytetään ihoa.

Kysy lisää, niin suunnitellaan sinulle sopivin hoito!

Hampaiden valkaisu 

Tzana-hampaidenvalkaisulla saadaan aikaan 2-8 asteen vaaleneminen.

Valkaisugeelin aktiivinen aineosa on sodium bicarbonate, joka aktivoidaan LED- valon avulla. Menetelmällä vaalennetaan kiilteen ja hammasluun tummentumia. Tuotteet eivät aiheuta ienärsytyksiä ja käsittely ei vaikuta paikkamateriaaleihin eikä laminaatteihin. Tulokset vaihtelevat värjääntymisen luonteen ja laajuuden sekä hampaiden tiheyden ja rakenteen mukaan. Hampaiden valkaisun jälkeen on hyvä käyttää valkaisua ylläpitäviä tuotteita, kuten esim. valkaisukynää tai vaahtopesua. Lue lisää esitteestä!

Varaa aika
Kempeleen toimipiste

Varaa aikasi näppärästi netistä! Nettiajanvaraus on auki 24/7, eli voit tehdä varauksen juuri silloin kuin sinulle sopii.

Varaa aika
Limingan toimipiste