Satumaisen ihania hoitoja!


Varaa aika

Erikoishoidot, laitehoidot ja hampaiden valkaisu Kempeleessä


Kaipaatko jotakin uutta ja innovatiivista ihonhoitoosi? Kauneushoitola Satumai tarjoaa asiakkailleen paitsi perinteisiä hoitoja myös edistyksellisiä erikoishoitoja sekä tuloksekkaita laitehoitoja, hemmottelua ja rentoutumista unohtamatta! Hampaiden valkaisu sekä 3D-pigmentoinnit ja kestopigmentoinnit kuuluvat myös palveluihimme. Seuraamme aktiivisesti kauneudenhoitoalan uusimpia trendejä pitäen ammattitaitomme huipputasolla. Hoitolamme sijaitsee Kempeleessä, mutta meille kannattaa tulla vaikka Oulusta asti!

Tältä sivulta löydät suosituimpia ja uusimpia hoitojamme. Kaikki hoitomme sekä lisätietoja löydät hinnastosta.


INFUZION – patentoitu hoitomenetelmä

INFUZION on patentoitu iontoforeesiin perustuva hoitolaite jolla imeytetään hyaluronihappoa
iholle elektroforeesin ja elektro-osmoosin avulla. INFUZION yhdistää kaksi hoitomenetelmää
yhteen, mesoterapian ja injektio hoidon. Toisin sanoen menetelmä on injektio ilman neulaa.
Näin ollen myös ei invasiivinen hoitomenetelmä. Uuden sukupolven iontoforeesi. Keraamisen materiaalin ansiosta infuzer hoitokärki on tehokas ja
turvallinen. Mahdollistaa tehokkaan ihon läpäisevyyden ja elekro-osmoottisen virtauksen lisääntymisen ihon kerroksiin.

INFUZION laitteella imeytetään Skin Boozter hyaluronihappo seerumia jonka molekyylipaino
ylittää 1 miljoonan daltonin (normaalisti seerumeiden molekyylipaino vaihtelee 6000 - 10 000
daltonin välillä). Skin Boozter seerumi on rikastettu vitamiineilla ja aminohapoilla.

INFUZION hoitomenetelmällä voidaan ylläpitää ihon nuorekkuutta kasvoilla, kaulalla, decolteella
ja käsissä. Hoitoa voidaan erityisesti kohdistaa juonteisiin (silmänympäryksille,
huultenympäryksille, nasolabiaali poimuun) ja tummiin silmänalusiin.

INFUZION hoito laitteen kanssa kestää vain n.20min. 3 kerran sarjahoitona saadaan iholle puoli
vuotta kestävä hoitotulos, jonka jälkeen voidaan tehdä yksi ylläpitohoito. Hoidon tuloksen asiakas
näkee heti ja hän voi jatkaa päivää normaaliin tapaansa. Helposti ja nopeasti tyytyväisiä asiakkaita.
Sopii täydellisesti enne juhlia, meikki levittyy tasaisemmin ja iho hehkuu nuorekkuutta.


BiodrogaMD-happokuorinta


Erikoishoito pienentää ihohuokoisia ja epätasaisuutta, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä vähentää rasvaisuutta ja näppylöitä. Hoidon ansiosta ihon uusiutuminen paranee ja hoitotuotteet imeytyvät paremmin.


Ditelle-laitehoidot kasvoille ja vartalolle

Lihasaktivaatiohoidot tehoavat veltostuneeseen kudokseen ja lihasten kiinteytykseen.
Ultraäänihoito tehdään kasvoille ja vartalolle tehostamaan ihon toimintoja ja aineiden imeytymistä.

Lihasstimulaatio-kiinteytys vahvistaa ja kiinteyttää lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Stimulaatiovirralla hoidetaan esim. silmäpusseja ja kiinteytetään ihoa.

Hampaiden valkaisu

Tzana-hampaidenvalkaisulla saadaan aikaan 2-8 asteen vaaleneminen.


Valkaisugeelin aktiivinen aineosa on sodium bicarbonate, joka aktivoidaan LED- valon avulla. Menetelmällä vaalennetaan kiilteen ja hammasluun tummentumia. Tuotteet eivät aiheuta ienärsytyksiä ja käsittely ei vaikuta paikkamateriaaleihin eikä laminaatteihin. Tulokset vaihtelevat värjääntymisen luonteen ja laajuuden sekä hampaiden tiheyden ja rakenteen mukaan. Hampaiden valkaisun jälkeen on hyvä käyttää valkaisua ylläpitäviä tuotteita, kuten esim. valkaisukynää tai vaahtopesua.

Neurosonic profession tuoli


Hoito perustuu värähtelyn avulla tuotettuun rentoutukseen. Värähtely on suunniteltu herättämään kehomme luonnollinen tapa reagoida ja vapauttaa hermostollista stressiä. Tegnologiamme vaikuttaa kehoomme tuntoaistin kautta. Tarjoten rentouttavan, akkuja lataavan tai virkistävän hetken. Voit valita lyhyen, keskipitkä tai pitkän ohjelman.


Parempaan uneen, unenlaatuun ja stressiin

Rentouttava 20/25/39, aktivointi 12 ja palauttava 41

Nestekierron ja verenkierron toimivuus on kaiken toiminnan ydin kehossa. Niiden heikkeneminen johtaa muun muassa erilaisiin kipuihin, palautumisen hidastumiseen, sisäelinten toiminnan heikkenemiseen sekä henkisen toimintakyvyn laskuun


Nopeampaan palautumiseen

Aktivointi 12, palauttava 36/41 ja rentouttava 39

Lihasten nestekierron ja verenkierron edistäminen sekä lihasten rentouttaminen nopeuttaa palautumisaikaa ja lievittää lihassärkyjä. Hermoston palautuminen ja erityisesti palautumishermoston käynnistäminen edistää psyykkistä palautumista ja edesauttaa kehon energiavarastojen täydentymistä. Hermoston palautuminen yhdessä psyykkisen palautumisen kanssa on tärkeää sydämen ja verenkiertoelimistön sekä aivojen toiminnan kannalta.


Särkyjen Lievittämiseen

Kaikki ohjelmat, rentouttava 39 ja palauttava 36/41

Särkyjen lievittäminen edistää unen laatua ja vähentää lihasjännitystä. Verenkierron elpyminen ja turvotuksen. vähentäminen edesauttavat säryn lievitystä. Tulehduksen aiheuttamaa särkyä ei tule hoitaa värähtelyllä


LCN PLASMA tehokkain menetelmä kiinteyttää ihoa - vaihtoehto plastiikkakirurgialle!


Plasman avulla pystytään kutistamaan ja kiinteyttämään ihoa. Hoitotuloksen näkee välittömästi, mutta lopullinen tulos noin 3 kk kuluttua. Hoitoa käytetään roikkuvaan ihoon ylä- ja alaluomilla, juonteisiin silmien ja huulten ympärillä sekä otsan juonteisiin, kaulalle, roikkuvaan ihoon ja "hamsteripusseihin" sekä nasolabiaali juonteisiin.
Hoito tehdään puudutuksessa, sillä plasmasalama aiheuttaa iholle runsaasti lämpöä.
Hoitokohtaan muodostuu pieni rupi noin 7 päiväksi.
Iho punoittaa hoidon jälkeen viikosta muutamaan viikoon. Jokaisen iho paranee yksilöllisesti hoidon jälkeen.


Kenelle Ei voi tehdä?
- Verenohennuslääkitys
- Omega 3 käyttö lopetettva viikoa ennen hoitoa
- Raskaus, imetys
- Huono haavojen paraneminen
- Rikkinäinen iho tai tulehdus iholla


Lymfa boots -paineluterapiahoito

Laitehoito jossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut erikoissaappaat, joissa on ilmataskuja. Saapaiden ilmataskut täyttyvät ilmalla, jolloin paine hieroo lihaksia ja parantaa nestekiertoa.
Hoito kestää 15-30 minuuttia ja sitä suositellaan sarjana 1-2 kertaa viikossa 4-10 viikon ajan.
- Syvähierontaa jaloille: esim. urheilijat, seisomatyötä tekevät ja jalkojen turvotukseen
- Edistää verenkiertoa ja nestekiertoa
- Selluliitin hoitoon

Zoner – kiinteyttävä laitehoito


Zoner laitehoito, jolla voidaan erittäin tehokkaasti kiinteyttä veltostuneita kasvonpiirteitä sekä vartalon eri ongelmakohtia kuten dekolteeta, käsivarsia, vatsaa ja reisiä. Zonerissa käytetään edistyksellistä 3-in-1 -teknologiaa, jonka yhteisvaikutus ehkäisee ihon veltostumista, stimuloi kollageenintuotantoa, vähentää ikääntymisen merkkejä ja vahvistaa kasvojen ja vartalon lihasjäntevyyttä pitkäkestoisesti.


Kenelle pigmentointi sopii ja mitä pitää ottaa huomioon?

Silloin kun haluat korostaa omia kulmakarvoja tai sinulta puuttuu omat kulmakarvat kokonaan. Huulen muodon korjaus ja värin parannus, Eye liner, korostaa kauniisti silmiä.
Huono näkö, et enää näe meikata tarkasti ja haluat näyttää huolitellulta.
Ennen pigmentointia älä käytä vertaohentavia tuotteita( omega, burana, verenohennus lääke kysy lupa lääkäriltä) HUOM! ihon tulee olla terve ja ehyt ennen pigmnetointia!
Kulmien pigmentointi muoto suunnitellaan yksilöllisesti sinulle sopivaksi. Ihoon piirretään ja suunnitellaan tuleva kulmien muoto.
Paraneminen: viikossa ihon pinta uusiutuu ja rupi irtoaa, kuukaudessa myös syvemmät ihokudokset paranevat ja lopullinen väri sävy/ tummuus näkyy.
Ei kastelua, eikä voidetta 24h hoidon jälkeen! Ei saunomista, eikä uimista 7 päivään hoidon jälkeen! Hoitovoiteen käyttö ( tarvittaessa ) erillisen ohjeen mukaan, jonka saat hoitolasta.
Toinen pigmentointi tehdään noin 4-6 viikon kuluessa ensimmäisestä kerrasta, jolloin muotoa ja sävyä voidaan vielä muuttaa haluttuun tummuuteen ja värisävyyn.

Pigmentoinnin esteitä:

- Raskaus tai imetys.
- Verenohennus lääke
- Rikkinäinen iho/ tulehdus/ ihottuma
- Verenvuoto tauti
- Voimakkaat lääkekuurit (roacutan)


Kulmakarvojen 3D-pigmentointi, microbladin

Luonnollisen näköiset kulmakarvat, jossa ihoon piirretään karvamaista pigmentointia erikoisterällä. 3D-pigmentointi on lähes kivuton toimenpide puudutuksen ansiosta. Väreinä käytetään turvallisia mineraalivärejä ja tulos kestää ihosta riippuen 1-3 vuotta.


Laitepigmentoinnit

Satumaissa kulmien ja silmänrajausten pysyvämpää meikkausta kestopigmentoinnilla. Pigmentointi pysyy ihosta riippuen 2-7 vuoteen.
Uudella tekniikalla pystytään tekemään pehmeät puuterikulmat ja piirtämään lisä "karvoja" ihoon. Jolloin esim. arpialue saadaan väritettyä ja korjattua oman kulman muotoa.
Eyeliner suositellaan nykyään tehtäväksi myös ripsien väleihin. Silloin rajaus korostaa kauniisti silmän muotoa, eikä ole "irrallaan" ripsien yläpuolella.
Ihon pinnan paraneminen kestää noin viikon, jolloin ei saa saunoa,uida eikä voimaksta hikoilua suositella. Tarkemmat hoito-ohjeet saat hoidossa.


Sähköneulaus hoito

Laitteen ansiosta saamme säädettyä neulojen pituuden sopivaksi erilaisiin ihon ongelmiin. Hoidolla vaikutetaan ihon omaan kollageenin muodostumiseen. Hoito kiinteyttää, silottaa ja häivyttää arpia tehokkaasti.
Hoitoa tehdään kerran kuukaudessa ihon kunnosta riippuen sarjahoitona 2- 6 kertaa.
Hoitoon voidaan yhdistää myös tehokkaat BiodrogaMD happohoidot(esim. rasvaiselle iholle, pigmenttiläiskille ja anti-age hoito)Kiinnostuitko kauneudenhoito palveluistamme?

Mikäli kiinnostuit palveluistamme ja haluaisit tietää lisää, täytä oheiseen lomakkeeseen yhteystietosi sekä viestisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.