Kasvohoito, hieronta tai kulmat kuntoon Kempeleessä – tutustu hoitoihimme!

Kauneushoitola Satumai on kauneudenhoidon ja hyvinvoinnin asiantuntijasi Kempeleessä. Tarjoamme monipuolisia vartalo- ja kasvohoitoja koko Oulun seudun asiakkaille, ja meille kannattaa ehdottomasti tulla kauempaakin. Erikoisosaamiseemme lukeutuvat ripsienpidennykset, laitehoidot niin vartalolle kuin kasvoillekin sekä vaativat 3D-pigmentoinnit, joilla vaaleakulmainenkin saa luonnollisen kauniisti erottuvat kulmat.

Tältä sivulta löydät suosituimpia ja uusimpia hoitojamme. Kaikki hoitomme sekä lisätietoja löydät hinnastosta.

Ripset ja kulmat

Kulmakarvojen 3D-pigmentointi tai Laitepigmnetointi

Luonnollisen näköiset kulmakarvat, jossa ihoon piirretään karvamaista pigmentointia erikoisterällä. 3D-pigmentointi on kivuton toimenpide puudutuksen ansiosta. Väreinä käytetään turvallisia mineraalivärejä ja tulos kestää ihosta riippuen 1-3 vuotta. Kysy lisää!
Laitepigmentointi kestää kulmissa 2-5 vuotta. Sävyinä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja. Suunitellaan juuri sinulle sopivat kulmat. Meiltä myös kulmien muodon ja värin  korjauksia, kysy lisää!

Silmärajaukset ja huulten pigmennoinnit nyt uutena myös meidän valikoimassa. Myös Laitepigmentointi. 

Hoitolassa myös palveluna vaativat sumu eyeliner tekniikka, jolla saat pysyvän meikin luomille. Sumu eyeliner tehdään ensin ripsiraja ja ripsien välit jolloin silmän muoto korostuu ja sitten lähdetään " värittämään" liikuvaa luomea. Lopputuloksena näyttävät rajaukset ja asiakaasta riipuen näkyvämmät tai miedommat häyvytykset luomelle.
Huulien Color tune käsittelyllä saadaan kevyt sävy huuliin joka kestää noin 6 kk huulissa.

MPM tekniikalla tehdyt eyelinerit ja huulien pigmentointi uusimpia tekniikoita hyödyntäen. Väri viedään kudokseen erikoisneulalla manuaalisesti eli ilman tatuointikonetta.
Silmänrajaus tehdään omien ripsien yläpuolelle tai väritetään myös ripsien välit, jolloin silmän muoto tulee paremmin esiin. Voisaan tehdä myös alarajaukset.
Huulissa käytetään täyttö tekniikkaa  ja huulien rajan korostamista, jolloin ensin tehdään rajat ja väritetään myös huulen sivuja ja keski alueelle vodaan tehdä vaaleammalla sävyllä huulen muotoa korostava kohta. Kolmiulotteinen luonnollisempi lopputulos!

Ripsienpidennykset 

Ripsienpidennykset takaavat upean katseen aamusta iltaan, päivästä toiseen! Teemme ammattitaidolla näyttävät ja tuuheat tai luonnollisen tyylikkäät ripset helpottamaan arjen kiireitä. Meiltä saat tietysti myös ripsien huollon.

Vartalohoidot

Bambu hieronnat

Tehokas lihasten käsittely Bambusta tehdyillä hieronta kepeillä. Lihaskalvojen käsittely ja lihasten venytykset erikoistekniikkaa käyttäen.

Kuumakivihieronta 

Hemmottele itseäsi kuumakivi-kokovartalohieronnalla, joka on uskomattoman rentouttava kokemus mutta laittaa myös aineenvaihduntaan vauhtia. Kuumakivihieronta on erinomainen lahjaidea!

Kavitaatio-laitehoito

Kavitaatio on tehokas ja tuloksellinen vartalohoito, joka vähentää vartalolta rasvaa ja selluliittia. Vartalo tuntuu kevyemmältä ja hoikemmalta jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, ja parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Suosittele meitä

Kasvohoidot

Biodroga vuorikristalli-kasvohoito (90 min) 

Hoidossa saat ihanaa hemmottelua koko keholle! Hoito aloitetaan selän käsittelyllä kuumilla kompresseilla sekä stressinpoistohieronnalla aromaattisella öljyllä.

Kasvot pintapuhdistetaan ja kuoritaan, jonka jälkeen levitetään hoitava ampulli ja suoritetaan aromaattinen kasvohieronta vuorikristallipuikoilla akupainantaa ja lymfahierontaa hyödyntäen. Tämän jälkeen kasvoille levitetään naamio ”Peel of Lift Mask” sekä aivan lopuksi loppuvoide.

Hoitoon sisältyvät jalkapohjien hieronta ja lämpimät kääreet koko hoidon ajaksi.

Biodroga Anti Age Cell -kasvohoito (90 min) 

Ainutlaatuinen kiinteyttävä hoito vaativalle iholle, joka kaipaa ravitsemista ja huolenpitoa. Ihanan rentouttava hoitokokemus, joka on vertaansa vailla.

  • Tasapainottaa ihon kosteustasapainon
  • Tekee ihosta tasaisen ja nuorekkaan hehkuvan
  • Tasoittaa silminnähden juonteita ja ryppyjä
  • Hoito sisältää myös päänhierontaa ja käsihieronnan

Timanttihionta

Hoida iho kuntoon timanttihionnalla! Saatavilla on timanttiohiontaa naamiolla, ihonpuhdistuksella tai kasvohoidon kanssa. Sarjahoidoilla pystytään tasoittamaan ihoa ja puhdistamaan ihoa tehokkaasti.

Ultraääni

Ultraäänellä voidaan hellävaraisesti hoitaa erityisesti ohutta ja herkkää ihoa. Ultraäänihoidon voi valita myös ihonpuhdistuksen tai kasvohoidon kanssa.

Varaa aika
Kempeleen toimipiste

Varaa aikasi näppärästi netistä! Nettiajanvaraus on auki 24/7, eli voit tehdä varauksen juuri silloin kuin sinulle sopii.

Varaa aika
Limingan toimipiste