Satumaisen ihania
hoitoja!

Varaa aika


Kempeleen toimipiste

Varaa aika


Limingan toimipiste

Ammattikosmetiikkaa ihosi parhaaksi Kempeleestä

Kauneushoitola Satumaissa käytämme vain laadukasta ammattikosmetiikkaa. Valitsemme juuri sinun ihollesi sopivimmat hoidot sekä kotihoitotuotteet, joilla voit ylläpitää ihosi hyvinvointia ja jatkaa tehokasta hoitoa myös kotona. Kempeleessä sijaitsevasta hoitolastamme voit hakea korkealaatuiset ihonhoitotuotteet vaikka Oulusta asti!

Tuotesarjat

Kun hoidat ihoasi säännöllisesti laadukkailla ja ihollesi sopivilla tuotteilla, ihosi hehkuu kauniina ja nuorekkaana päivästä toiseen. Tutustu käyttämiimme ammattikosmetiikan tuotesarjoihin ja kysy tarvittaessa lisää!

DARPHIN  on Ranskalainen ihonhoitosarja. Sarjan ainutlaatuinen ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvinvoinitia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä.Tuotteiden koostumus huomioi ihon yksityiskohtaisesti. Päämääränä on täydellinen mielihyvä.

DERMIA SOLUTION -solujen nuorentavan uudistumisen spesialisti. Sarja on Espanjalainen ammattikosmetiikka sarja. Ihon solujen uudistamiseen perustuvat täsmätuotteet antavat näkyvän tuloksen ihon hoidossa. Sarjan tuotteet on pakattu pahvipakkauksiin ja tuotteisiin voi ostaa täyttöpullon, jolloin säästämme luontoa ja asiakas säästää rahaa.

BIODROGA ja  BIODROGA MD ovat Saksalaisia ammattikosmetiikkasarjoja, jotka tarjoaa yksilöllisiä ratkaisuja erilaisiin ihon ongelmiin. Biodroga haluaa tarjota terveemmän ja kauniimman ihon tieteen viimeisten saavutusten avulla. Raaka-aineet ovat biologista alkuperää, niiden teho on testattu ja ne edustavat aina uusinta tietämystä ja viimeisintä teknologiaa modernin kosmetiikan maailmassa. Biodroga MD on lääketieteellinen ihonhoito sarja . Erikoistunut erilaisten iho-ongelmien ratkaisuun uusinta teknologiaa ja aktiiviaineita käyttäen.Tuotteet eivät sisällä hajusteita,mineraaliöljyjä, silikooneja eikä PEG-emulaattoreita. Lue lisää!

ALISSI BRONTË
100% luonnonkosmetiikka sarja jolla on useita sertifionteja. Laadukkaat ja tehokkaat tuotteet vaativammankin ihon tarpeisiin.
Espanjalainen luonnonmukainen sarjaa on valmistettu jo vuodesta 1981. Alissi Bronte laboratoriot varmistavat tuotteiden parhaan laaadun ja puhtauden. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajuste- ja väriaineita, silikoneja, parafiineja tai alkoholia. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Sarja sen sijaan sisältää luonnonmukaisia lääkitseviä kasveja, kukkaisvettä,  24 karaatin kultaa ja puhtaita eteerisiä öljyjä. Niillä on suojaava ja tasapainottava vaikutus ihoon. Pakkaukset ovat kierrätettäviä.
 

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa

Kryolan-ammattimeikkisarja

Kryolan on kansainvälisesti tunnettu meikkisarja, jonka korkealaatuiset tuotteet täyttävät vaativankin käyttäjän tarpeet. Myös kauneuden ammattilaiset luottavat KRYOLAN-meikkeihin, sillä ne mukautuvat luonnollisen kauniisti iholle ja kestäen silti vauhdikastakin menoa. Lue lisää!

Camillen 60

Camillen 60 on täydellinen hoitosarja jaloille ja käsille. Sarja sisältää helppokäyttöiset, edulliset ja hemmottelevat voiteet, öljyt ja muut tuotteet jalkojen ja käsien päivittäiseen hoitoon hyödyntäen kamomillan voimaa. Lue lisää!

Artdeco-meikit

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta; siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen Artdeco-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa. Lue lisää!

Denova Pro

Denova Pro:n korkealaatuisissa ihonhoitotuotteissa yhdistyvät laadukkaat ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hinta-laatusuhde. Denova Pro sisältää hoitotuotteita kaikille eri ihotyypeille ja tuotteet jalkahoitoihin. Lisäksi tarjolla on paljon erikoistuotteita, joiden avulla räätälöidään hoidot jokaisen tarpeisiin. Lue lisää!


Varaa aika

Kempeleen toimipiste

Varaa aikasi näppärästi netistä! Nettiajanvaraus on auki 24/7, eli voit tehdä varauksen juuri silloin kuin sinulle sopii.

Varaa aika

Limingan toimipiste