Uusimmat kauneushoidot ja ajankohtaiset uutiset

Tälle sivulle olemme koonneet uusimpia tuulia hoitolastamme sekä muita ajankohtaisia asioita. Kauneushoitola Satumai palvelee sinua Kempeleessä, Oulun kupeessa – toivotamme kaikenikäiset asiakkaat tervetulleeksi rentoutumaan hoitolaamme!
Toinen toimipisteemme Satumai kauneushoitola Liminka  on avattu lokakuun alussa 2018, Lakeustalon alakertaan.

Suosittele meitä

Ajankohtaista

Kulmakarvojen 3D-pigmentointi ja MPM -pigmentointi huuliin ja silmien rajaus.

16.11.2017

Hoidossa tehdään karvamaista pigmentointia kulmien alueelle viuhkamaisella terällä käsityönä, ilman mitään sähköistä laitetta. Kulmista tulee luonnollisemman näköiset ja tulos kestää 1-3 vuotta. Värisävyjä on useita ja ne ovat... Lue lisää »

Kestolakkauksella ja geelauksella kynnet kauniiksi!

16.11.2017

Meiltä Semilac-kestolakkaukset kynsiin. Lohkeilematon, pysyvämpi lakan kesto ja vähintään 14 päivää upeaa kiiltoa. Valikoimassa koristeelliset tai yhdensävyn kynnet. Laadukkaat kynsien geelaukset kun haluat vahvemmat ja pidemmät... Lue lisää »

Loistava hymy hampaiden valkaisulla

10.11.2017

Hampaiden valkaisu led-valolla.Hampaat 2-10 astetta vaalemmaksi yhdellä hoitokerralla. Hellävarainen, ei vihlontaa, todella tehokas mutta turvallinen vaalennus. Lue lisää »

« Edellinen 1 2 Seuraava »

Tulossa huhtikuussa HIFU - laite ihon kiinteytykseen ilman kirurgiaa. Kun haluat kiinteyttää ja elvyttää veltostunutta ihoa kasvoilla tai vartalolla.

Hoitolassa aloitti Helmikuussa koulutettu hieroja Kaisu Luukkonen. Hänellä on viiden vuoden kokemus hieronnoista. Kun haluat sinulle räätälöidyn hoidon, jossa keskitytään sinun ongelmakohtiin kannattaa varata aika Kaisun hoitaviin käsiin. 

Olemme saaneet uutta vahvistusta Satumain tiimiin. Tammikuussa meillä aloitti Kosmetologi ja Ripsiteknikko Tiia Tuovinen. Tiialla on kauneudenhoito alalta kahden vuoden työkokemus.

Satumaista on mahdollista saada lisäpalveluna Jaana Suutarin erikoispalveluita. Hän on  Sairaanhoitaja, Kosmetologi, PT
Hän tekee Juvederm täyteainehoitoja, suunnittelee juuri sinun elämäntilanteeseen sopivan liikuntasuunnitelman ja ruokavalion.

Ihonhoito

HIFU eli High Intensity Focused Ultrasound hoidolla kiinteytetään kohdennetusti lihaksia ja velttoa ihoa. Hoidossa pystytään tarkasti vaikuttamaan ihossa suuritaajuisella ultraäänienergialla kolmeen eri syvyyteen.
Roikkuvat posket ja leukalinja. Otsa tai silmänympärys juonteet. Löysä kaulan iho tai ryppyinen Decolte alue. Käsivarret "allit" tai vatsan iho.

 Uusin hoitomuoto LCN Plasma kiinteyttää velton ihon ylä-ja alaluomelta ja myös muilta kasvojen ja vartalon ongelma alueilta.
Sähköneulaus auttaa korjaamaan solujen kuntoa, kiinteyttää ihoa ja poistaa acnearpia.
Hemmottelu kasvohoidot ja vartalohoidot pitkillä ihanilla hieronnoilla hoitaa ja rentouttaa koko kehon.
Timanttihionta sopii syksyllä kirkastamaan ja uudistamaan ihon pintaa, jolloin myös tehoaineet pääsevät imeytymään paremmin.
Kannattaa päivittää omalle iholle sopivat ihon hoitotuotteet asiantuntijan avulla, jokaisen vuoden ajan mukaan(4 kertaa vuodessa).
Vartalohoidot: meidän valikoimasta löytyy esimerkiksi Kavitaatio hoito, jolla vähennetään rasvaa kudoksesta. Zoner ihon kiinteytys vatsan ja käsivarsien kiinteytykseen. Lymfaboots paineluterapia hoito turvotukseen jaloissa ja aineenvaihdunnan nopeuttamiseen.

Lahjakortit 

Mietitkö mitä ostaisit lahjaksi rakkaallesi, vaimolle tai puolisolle, isälle,isoisälle,äidille,isoäidille tai mummolle. Henkilökohtainen lahjakortti hoitoihin on ihana saada ja antaa :)

Meiltä saat erilaisia lahjakortteja juhlaan, joko tietylle summalle tai haluamaasi hoitoon.
Aina tarpeellinen jalkahoito ja hemmottelujalkahoito.
Monenlaisia kasvohoitoja, tehokkaista laitehoidoista rentouttaviin kasvohoitoihin.
Vartalohieronnat esim. talvella kuumakivihieronta kokovartalolle on ihanan rentouttava kokemus.
Erikoisuutena hoitolassa Bambu hieronnat.
Kaikkia hoitoja saa lahjaksi ja erilaisia tuotepaketta löydät hoitolastamme.

Varaa aika
Kempeleen toimipiste

Varaa aikasi näppärästi netistä! Nettiajanvaraus on auki 24/7, eli voit tehdä varauksen juuri silloin kuin sinulle sopii.

Varaa aika
Limingan toimipiste

Uusimmat aiheet

LCN Palsma hoidon tuloksia

9.1.2019
Satumaihin saatiin elokuun alussa 2018 tehokas erikoishoitolaite LCN PLasma. Laitteella voidaan hoitaa velttoa ihoa, maksaläiskiä ja arpia niin vartalolla kuin kasvoilla. Olen päässyt tekemään hoitoja mukavasti erilaisille ihoille... Lue lisää »